Despre noi

Echipa MT Events va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii si produse profesionale care includ fotograf nuntavideograf nunta si cabina foto. Astfel, venim in intampinarea dorintelor voastre si garantam transformarea nuntii intr-o amintire de neuitat.

Fotograf nunta

Alegerea echipei care se ocupa de scrierea povestii voastre, fotograf nunta, videograf nunta, este una din cele mai complicate decizii. Fotografia de nunta nu se refera numai la imortalizarea momentelor. Se cere atentie la detalii, consiliere in alegerea locatiilor si a momentelor in care se pot obtine imagini de cea mai buna calitate.

Abordam un stil cat mai natural, pentru a pune in evidenta frumusetea evenimentului vostru. Vom fi transparenti cu voi de la inceput si pana la final. Evenimentul se termina in momentul in care va predam materialele.

Fotograf botez

Ziua cea mare a ingerasului vostru va fi imortalizata intr-un album foto-carte, ce va cuprinde imaginile cele mai dragi voua. Desi necesita multa atentie si rabdare, putem spune ca botezul este unul din tipurile noastre preferate de eveniment.

Cu ajutorul unui fotograf botez si a videografului veti reusi sa impartasiti cu toti cunoscutii momentele cele mai frumoase din ziua evenimentului.

Cabina foto

Puteti oferi invitatilor vostri o distractie pe cinste. Cabina foto este una deschisa in fata careia invitatii pot folosii accesoriile haioase care o insotesc: palarii, peruci, ochelari, bentite.

Procesul este unul foarte simplu: va deghizati, folositi touchscreen-ul, de dimensiuni generoase, pentru a porni cabina foto, va distrati, ridicati fotografia.

Indiferent de tematica petrecerii cabina garanteaza amuzamentul celor care participa.

In spatele camerelor se afla 2 personaje:

Fotograf nunta

MT Events

Cristi si Mihai, care se vor da peste cap sa obtina cele mai bune imagini in timpul evenimentului dumneavoastra

Cu mult drag,
Noi
Echipa MT Events

 

Comments are closed