Botez

fotograf botez

Fotografie

videograf botez

Video

 

 

 

 

 

 

Botezul

Ritualul crestin de primire a nou venitului in randul credinciosilor este un moment important si unic in viata voastra.

Vrem sa te bucuri de fiecare moment din cea mai importanta zi a micutului, fara sa iti faci griji legate de fotograf botez sau videograf. Vom scrie povestea bebelusului cu momente de acasa, de la biserica si bineinteles de la petrecere. Nu ii vom uita pe invitatii cei mai de vaza ai copilului: nasii, parintii si bunicii. Abordarea noastra este una naturala. Vom crea o poveste din ziua cea mare a copilasului vostru.

Fotograf botez

 Vom imortaliza frumusetea fara cusur a bebelusului vostru. Degetelele, piciorusele, cutele, ochisorii sinceri si joviali sunt detalii care nu pot trece nevazute pentru un fotograf botez.

Ziua cea mare a ingerasului vostru va fi imortalizata intr-un album foto-carte, ce va cuprinde imaginile cele mai dragi voua. Desi necesita multa atentie si rabdare, putem spune ca botezul este unul din tipurile noastre preferate de eveniment.

Cu ajutorul unui fotograf botez si a videografului veti reusi sa impartasiti cu toti cunoscutii momentele cele mai frumoase din ziua evenimentului

Echipa MT Events va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii si produse profesionale care includ fotograf botez si videograf botez. Astfel, venim in intampinarea dorintelor voastre si garantam transformarea botezului intr-o amintire de neuitat.